Oglas .com
Brezplačni oglasnik, mali oglasi 47611 uporabnikov.
 

Pravila

 1. Uporaba oglasnika je dovoljena, če se uporabnik strinja z naslednjimi pravili. Uporabnik mora nemudoma prekiniti z uporabo, če se s pravili ne strinja.
 2. Oglasnik Oglas.com je posredniški sistem med uporabniki. V primeru nesporazumov, se ti rešujejo izključno med uporabniki sporazumno, ali pa na za to pristojnem sodišču.
 3. Oglasnik Oglas.com ne odgovarja za vsebino in verodostojnost oglasov. Vsebina oglasov je last uporabnikov in zanjo tudi sami odgovarjajo.
 4. Oglasnik Oglas.com je prepovedano uporabljati v namene, ki so v nasprotju z veljavno zakonodajo, javnim redom in moralo.
 5. Na oglasniku ni dovoljeno oglaševati zasebnih stikov, dela na črno, farmacevtskih izdelkov, iger na srečo, partnerskih programov, komercialnih linij ipd.
 6. Uporabnik mora biti polnoletna oseba, če tega pogoja ne izpolnjuje, lahko Oglasnik Oglas.com uporablja samo ob prisotnosti odrasle osebe.
 7. Uporabnik se zavezuje, da so vsi podatki, ki jih posreduje, resnični. Izdajanje za drugo osebo je kaznivo dejanje. Objava oglasa v imenu druge osebe ni dovoljena, brez njenega pisnega dovoljenja.
 8. Uporabnik se zavezuje, da bo varoval svoje geslo in uporabniško ime, o morebitnih zlorabah pa obvestil Oglasnik Oglas.com.
 9. Oglasnik Oglas.com se obvezuje, da bo varoval vse osebne podatke, ki jih posreduje uporabnik. Uporabnik dovoljuje uporabo posredovanih osebnih podatkov, za namen dejavnosti sistema Oglasnik Oglas.com.
 10. Uporabnik dovoljuje, da Oglasnik Oglas.com uporabi njegov email, za pošiljanje obvestil. Oglasnik Oglas.com pa se obvezuje, da bo uporabniku kadarkoli omogočil odjavo obvestil. Prav tako ne podpira spama in v primeru prijave kršiteljev ustrezno ukrepa.
 11. Oglasnik Oglas.com shranjuje posebne tehnične podatke vsakega uporabnika, s katerimi ga je mogoče izslediti in jih v primeru zlorabe periodično posreduje pristojnim organom.
 12. Oglasnik Oglas.com ne odgovarja za nobeno morebitno posredno in neposredno škodo, ki bi lahko nastala ob njegovi uporabi.
 13. Oglasnik Oglas.com deluje na brezplačnem sistemu, "kar nudimo, to dobite" in ne jamči delovanja brez prekinitev in brezhibnega delovanja.
 14. Oglasnik Oglas.com si lasti pravico, da v primeru kršitev teh pravil in zaradi drugih objektivnih ali subjektivnih razlogov, blokira uporabnika ali odstrani oglase uporabnika.
 15. Uporabnik se strinja, da bo o morebitnih nepravilnostih obvestil Oglasnik Oglas.com, ta pa bo ukrepal takoj, ko bo o tem seznanjen.
 16. Uporabnik je dolžan pred vsako uporabo pregledati pravila. Oglasnik Oglas.com si pridružuje pravico kadarkoli spremeniti ta pravila. Pravila stopijo v veljavo takoj po objavi.
 17. (c) Kopiranje strani na Oglasniku Oglas.com ni dovoljeno, brez predhodnega pisnega soglasja upravljalca Oglasnika Oglas.com.
 18. Pod nazivom uporabnik razumemo vsakogar, ki oglasnik uporablja v kakršenkoli namen, predvsem pa za pregledovanje, ali objavo malih oglasov.
 19. Pod nazivom oglasnik oz. Oglasnik Oglas.com razumemo lastnika, upravnika in gostitelja strani.

Kripto valute Bitcoin


Origami izdelki, tečaji

GTD knjiga, delavnice

Vpis oglasov

Deli to stran

Oglaševanje
s piškotki [x]

Spletni oglasi:
prodam audio, video, foto glasbila, hobi knjige, publikacije
kupim mobilni telefoni nepremičnine oblačila, obutev
oddam otroška oprema računalništvo storitve, usluge
najamem stroji, aparati, orodja šport, rekreacija vozila
podarim zgoščenke, glasba, filmi živali, rastline vse ostalo

Oglasi se tudi na:

Bolha.com spletni oglasnik. Salomonov oglasnik največja revija. iShopic mobilna aplikacija.

Podarimo.si daritveni oglasnik. Ceneje.si primerjalnik za cene. FB prodam, kupim skupina socialnega medija.

Najdi | Pomoč | Pravila | Registracija | Prijava | Vpis oglasov

Slovenski mali oglasi: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto
Oglasnik Oglas.com (c) Info | Kontakt | Link | Oglasi 0-24h LJ-1000 SI-386

Oglasi se